Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

LSV traži odgovore

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštila je da će insistirati na tome da novoimenovani direktori gradskih preduzeća jasno predoče u kakvom su stanju zatekli ta preduzeća, koliko je zaposlenih i po kom osnovu u protekle dve godine, te da li će zahtevati utvrđivanje odgovornosti zbog loših rezultata svojih prethodnika.

U sredu drugi protest radnika sa Žeželja

Radnici firme "Pro Industry" i ostalih firmi angažovanih na izgradnji Žeželjevog mosta protestovaće u sredu, 16. jula, između osam i devet časova kod košarkaših terena na Beogradskom keju.

Vučević: Obustavljen tender za suvenirnice

Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da će Zavod za izgradnju grada obustaviti javnu nabavku pet automatskih turističkih suvenirnica, nakon sumnja opozicije da je tender namešten, kako bi posao dobila određena firma.

Da li je zvuk novosadskih tramvaja zauvek utihnuo?

Novosadski tramvaji proterani su sa gradskih ulica pre skoro pola veka, međutim, iako skoro 80% Novosađana smatra da tramvaje treba vratiti na ulice Novog Sada, trenutna gradska vlast nema sluha, jer grad prosto nema odakle da nabavi novac za ovu investiciju.